Recepten, Weetjes

Pumpkin spice masala chai.

pumpkin spice masala chai

Pumpkin Spice masala Chai is een rijke, romige chai met herfstkruiden, masala chai en een heerlijke pompoen-smaak.
Het is Royalchai’s originele Masala Chai, aangevuld met een nieuwe pompoen kruidenmix.

Een heerlijke  warme drank voor de koude seizoenen. Start je dag lekker op met deze unieke combinatie of juist s’avonds op de bank om je geest tot rust te brengen. 

Masala chai aangevuld met de pumpkin spices is eenvoudig te bereiden vanuit je eigen keuken. 
Alles wat hiervoor nodig is, is masala chai, pumpkin spicemix en  heet water!
Op royalchai.nl vind je alles wat je nodig hebt voor deze heerlijke chai en nog andere smaken! Royalchai is 100% natuurlijk, geen toegevoegde geur- kleur- en smaakstoffen.

Hoe maak je een Pumpkin spice masala chai?
Voeg 1 zakje masala chai toe in een theemok. Voeg hier vervolgens 1 theelepel pumpkin spice aan toe (naar wens meer of minder). Top dit af met 180 ml. Kokend water. Bent u een zoetekauw? Dan kunt u in plaats van suiker heerlijke a-horn siroop toevoegen. Geniet ervan!
Iced pumpkin spice latte.

Een keer wat anders proberen? Om de ijsversie te maken van de pumpkin spice masala chai heeft u verder niets nodig.
Het enige verschil is dat uw drankje volledig gekoeld en met ijsblokjes wordt overgoten. Zo kunt u ook in de zomermaanden genieten
Van de heerlijke pumpkin masala smaak. Deze latte-sensatie is vers en op z’n lekkerst als hij ijskoud wordt gedronken. Ons advies is om  het drankje max. een dag in de koelkast bewaren.

Hoe maakt u een Iced pumpkin spice masala chai?
Voeg 1 zakje masala chai toe in een longdrink glas. Voeg hier vervolgens 1 theelepel pumpkin spicemix aan toe (naar wens meer of minder). Top dit af met 200 ml. Heet water. Laat dit een uur afkoelen in de koelkast. Roer dit vervolgens goed door en voeg hier ijsblokjes aan toe. Top het af met slagroom, ahorn siroop en kaneelpoeder. Geniet ervan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *